HVEM ER PARTNER TOURS?

Vi komponerer dine gruppereiser

Partner Tours AS tilbyr skreddersøm av gruppereiser, konferanser og kongresser både i inn- og utland.

I tillegg til fly og hotel tilrettelegger vi også alt det praktiske ved gjennomføringen av det faglige og ikke minst den sosiale delen av programmet.

I samarbeid med våre kunder lager vi spesial designede utflukter med skandinavisktalende guider, forhåndsbestiller restauranter, skaffer billetter til musicals, opera, fotballkamper, mm. Kort sagt alt som gir et vellykket opphold.

Vi har mange års erfaring fra reiseliv i både inn- & utland og legger stor vekt på personlig service og «det lille ekstra». Samt vi er en mindre og særdeles effektiv organisasjon, som også gjenspeiler seg i det faktum at våre kunder kommer tilbake til oss år etter år, noe vi selvfølgelig setter utrolig stor pris på. Også når det gjelder i konkurranse med andre innen bransjen tilbyr vi de «samme reisemål, flyseter og hotelværelser», det vi hele tiden har fokus på og kan være bedre på er pris, kreativitet og ikke minst service.

I tillegg har vi et godt samarbeid med de ledende flyselskapene og ikke minst våre partnere på de forskjellige reisemålene. Dette er igjen med på å sikre kvaliteten på reisen. Vi er opptatt av at hele arrangementet til våre kunder skal bli vellykket, og tror det er av stor betydning at vi er lokalkjente på mange destinasjoner.


Partner Tours AS består av

Gunn-Torill Geitun Berland

Gunn-Torill har arbeidet hele sitt «voksne liv» innen reiseliv, også mange år som destinasjonssjef for Tjæreborg Reiser i bl.a. Spania, Hellas og Afrika med ansvar for mer enn 50 ansatte fordelt på 4 nasjonaliteter. Hun har arbeidet i mange år med tilrettelegging av gruppereiser og store arrangement, og vet hvor avgjørende detaljer & logistikk er for en positiv opplevelse.

Telefon: (+47) 99 40 88 99
E-post: gtg@partnertours.no

Heidi Elin Geitun Draugsvoll

Heidi har arbeidet innen reiseliv i mer enn 30 år. Etter endt studietid i Malaga jobbet hun mange år for Tjæreborg Reiser som service- & økonomiansvarlig bl.a. i Spania, Hellas og USA. Hun har bred erfaring med gruppereiser og har i mange år arbeidet med nettopp det segmentet, søker hele tiden de beste løsninger for gruppen og vet hva som er avgjørende for et vellykket arrangement.

Telefon: (+47) 99 42 88 99
E-post: heidi@partnertours.no

Partner Tours legger stor vekt på personlig service & at vi sammen "bygger opp reisen". For å sikre at alle detaljer er avklart innen avreisen og at arrangementet gjennomføres som forventet, eller som vi liker å si det: "Mer enn som forventet!"

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss?

Kontakt oss