Dubai

Dubai

DUBAI tilhører De Forente Arabiske Emirater, (UAE), som ble dannet 2. desember 1971. UAE består totalt av syv Emirater; hovedstaden Abu Dhabi, Sharjah, Ajman, Umm Al-Quwain, Ras Al-Khaimah, Fujairah i tillegg til Dubai. Totalt dekker Emiratene et landområde på størrelse med Danmark.

Også pga. oljeressursene er Dubai et av verdens rikeste land og blir betraktet som det ledende kommersielle senter i UAE. Lange kystlinjer med fantastiske strender, imponerende byggverk, hoteller i luksus klassen, mangfoldige shopping muligheter, spennende & annerledes aktiviteter, eksklusive restauranter, gjestfrihet & vennlighet, alt dette bidrar til at Dubai har et velfortjent rykte som et av verdens beste reisemål.

Vær med på byrundtur som avsluttes med lunsj i Al Dawaar Revolving Restaurant, eksotisk middag på en tradisjonell arabisk båt, en såkalt dhow, eller hva med Gallamiddag ved Dubai Golf Creek & Yacht Club. Opplev ørkensafari med "dune bashing" og "sand boarding", BBQ middag under ørkenens stjerner med arabisk musikk & magedansere. Og naturligvis shopping i eksklusive sentre og ikke for å glemme Ski Dubai, et imponerende innendørs skianlegg.

Velkommen til uforglemmelige opplevelser!

Absolutt alt har gått som planlagt og alle var så fornøyde. Tusen takk for all hjelp til å lage nok en flott tur.

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss?

Kontakt oss