Dublin

Dublin

DUBLIN er en av Europas mest populære hovedsteder hvor bygninger, musikk, teater og kunst bidrar til byens spesielle atmosfære. Dublins historie har dype røtter fra vikingtiden, i tillegg finnes her katedraler og kirker fra middelalderen samt ærverdige museer.

Dublin deles av elven Liffey. Sør for elven finner man det livlige og moderne Temple bar distriktet med et bredt utvalg av restauranter og designerbutikker. Nord for elven finner man noen av byens vakreste bygg samt lokale puber. Bli kjent med den irske kulturen & opplev stemningen!

Irsk aften på Merry Ploughboy Pub
Dette er nok et av Irlands mest kjente kveldsarrangement, med irsk mat & god underholdning. Bandet, The Merry Ploughboys, har spilt sammen siden 1989 og de garanterer et forrykende show med irsk musikk, sang & dans. Her får man også muligheten for å teste ut sine "Riverdance" dansetrinn!

Brazen Head Pub
Dette er Dublins, (muligens Irlands), eldste pub som opprinnelig var en taverna bygget på 1100-tallet. "En opplevelse av ulike rom, vinkler og kroker!" Restauranten ligger i andre etasje i puben og har en mer moderne stil & innredning. Maten er god og serveres i rikelige porsjoner, levende musikk flere kvelder i uken.

Musical Pub Crawl
Bli med på en musikalsk pub-til-pubrunde i Dublin! Sammen med tradisjonelle irske musikere besøkes noen av de pubene som forbindes med Irlands mest berømte musikere. Det fortelles historier, synges og spilles. Som flere av landets berømte forfattere har også noen av Irlands fremste musikere fått sin inspirasjon fra Dublins utallige puber. Når man besøker dem forstår man hvorfor!

Guinness Storehouse
Guinness er et av verdens mest kjente bryggerier og har beliggenhet samme sted som da det ble grunnlagt av Arthur Guinness i 1759. Når man vandrer gjennom Guinness Storehouse blir man kjent med alt fra produksjonen av Guinness til deres markedsføringskampanjer gjennom årene. Turen avsluttes med en gratis Guinness høyt oppe i "Gravity Sky Bar" med utsikt over hele Dublin.

Old Jameson Distillery
Irlands Whiskey kan spores helt tilbake til 700-tallet. Man følger med på en guidet tur som på et spennende måte gir innblikk i hvordan Whiskey en gang i tiden ble produsert her. Avslutningsvis blir det selvfølgelig en smaksprøve i Jameson Bar der noen i gruppen får mulighet til å bli "diplomerede prøvesmakere!"

God fornøyelse!

Alt har gått helt strålende, tilbakemeldingene fra deltakerne på stedet har vært veldig gode og vi er veldig fornøyd. All logistikk fungerte, så tusen takk for et godt opplegg!

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss?

Kontakt oss