Praha

Praha

PRAHA er en av de mest populære & vakre hovedsteder beliggende midt i hjertet av Europa. Denne byen tilbyr det meste: fascinerende & dramatisk historie, gamlebyen med sine smågater og butikker, shopping av krystall og klær til fordelaktige priser.

Prahaborgen med St. Vitus katedralen dominerer overfor Vltava-elven, trange gater og skråninger på Lillesiden inviterer til en hyggelig spasertur. Gamlebyen tilbyr mange koselige restauranter, kaféer og ikke minst tsjekkiske tradisjonelle ølstuer. Nybyen er stedet for shopping. Den jødiske bydelen Josefov også verdt et besøk. I tillegg til Karlsbroen og utallige gamle flotte bygninger, lekre gourmet restauranter, gode hoteller, kort flytid fra Norge, argumentene er mange!

Praha har takket være sin skjønnhet & spesielle atmosfære gjennom tidene også bergtatt utallige kunstnere, jazzmusikken møter en overalt. Velkommen til de "100 spirs by! "

Alle mine kunder er mer enn fornøyd, mye av dette skyldes garantert at alt gikk så smidig som det gjorde, og et godt arbeid var gjort på forhånd. Takk for ditt gode håndtverk i forbindelse med våre turer.

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss?

Kontakt oss